Je wilt er eens met zijn tweetjes tussenuit? Dan kunnen wij jullie kinderen aan bekwame, betrouwbare en betaalbare babysitters toevertrouwen.

De babysitters zijn geen personeelsleden aangesteld door de Gezinsbond. Ze verrichten hun taak op vrijwillige basis na aanvaarding door het gezin. Het zijn enthousiaste – meestal studerende – jongeren met een hart voor kinderen en zin voor verantwoordelijkheid.

Opgelet: Deze dienst is er enkel voor leden van de Gezinsbond.

Als je nog geen lid bent van de Gezinsbond, kan dit bij je aanvraag geregeld worden, mits betaling van het lidgeld.

Aanvraag van een babysitter:
Je gezin dient vooraf geregistreerd te zijn.
Je kan je registreren en inloggen via https://mijn.gezinsbond.be. Je kan daar ook je gegevens inkijken en aanpassen, en het saldo raadplegen op je lidkaart waarmee je spaart.
Via de webtoepassing  kan je zogenaamde “credits” aankopen. Dit moet gebeuren alvorens een oppasaanvraag kan ingebracht worden. Credits voor 5 prestaties betaal je € 10,00.

Tarief vanaf 1/1/2019

Te betalen aan de kinderoppas: – één uurtarief (van 8 tot 22 u) 5 euro per uur
Te betalen aan de kinderoppas: – overnachting (van 22 tot 8 u) 25 euro
Te betalen aan de kinderoppas: – minimumprestatie (voor 1 of 2 uur) 10 euro

 

Annulatie is kosteloos, behalve bij annulatie op de dag zelf van de prestatie. Dan wordt steeds de minimumvergoeding van 10 euro aangerekend.

Verantwoordelijke: Nancy Verhaeghe, Lisbloemstraat 3, Bissegem
kod.kortrijk@hotmail.com – voor dringende gevallen 056 / 350158 (na 18u)

De kinderoppasdienst is ook op zoek naar enthousiaste babysitters. Voorwaarde: meer dan 15 jaar. Interesse? Stuur een e-mail.