­

Met de steun van …

Contacteer Ons

Welkom op de website van de Gezinsbond Kortrijk-stad.

Indien je vragen hebt of specifieke informatie wil opvragen dan kan je ons steeds contacteren. De meest recente berichten over komende activiteiten en andere weetjes kan je hieronder vinden.
Contacteer Ons

Ideetjes voor de vakantie

Afbeeldingsresultaat voor vakantieWil je er graag even uit met het gezin? Als lid van de Gezinsbond krijg je korting op allerhande activiteiten: musea, toneelvoorstellingen, musicals, shows, concerten, pretparken en andere attracties.
Neem een kijkje naar het aanbod voor de provincie West-Vlaanderen.

Bellewaerde op 23 en 24 juli: Jommeke-weekend

BP_Jommeke_Weekend_2016Dit jaar bezoekt ook Jommeke met zijn vrienden én vriendinnen Bellewaerde.
Zo zal hij niet alleen in een nieuw stripalbum een spannend avontuur beleven in het park, hij komt ook nog eens in levende lijve langs tijdens het Jommeke-weekend op zaterdag 23 en zondag 24 juli.
Voor een ticket betaal je € 25 i.p.v. klassieke € 31 en de leden van de Gezinsbond krijgen aan de ingang nog eens € 3 korting op hun lidkaart van de Gezinsbond.

 

15/7-5/9: Revueshow in Blankenberge

Witte PaardAls lid van de Gezinsbond krijg je 6 euro spaarkorting gegeven voor de zomerse revueshow van Witte Paard in Blankenberge. Deze loopt van 15 juli 2016 tot en met 5 september 2016.
Je geeft je lidkaart af aan de kassa en de spaarkorting wordt in de online portemonnee geplaatst via een terminal, ook voor de tickets gekocht in voorverkoop.
De korting is niet geldig op zaterdagen, op 15 augustus en op Fin de Saison!
Voor meer info, klik hier.

Wist je dat…

  • ouderverenigingen met onze medewerking een vormingsavond kunnen organiseren met als onderwerp “Onze kinderen veilig online“, “Cyberpesten” of “Let the games begin – Ouders, kinderen en gamen“? Voor meer info klik hier.
  • je alle informatie over jouw lidmaatschap kan vinden via volgende link? Na aanmaak van je profiel kan je er je persoonlijke gegevens raadplegen en wijzigen, je verrichtingen zien en nakijken op welke abonnementen je bent ingeschreven.
  • je bij je thuis gratis een Bijtanksessie over opvoedingsproblemen kunt organiseren. Een gespreksleider met de gepaste know-how zorgt ervoor dat zo’n Bijtankgesprek vlot verloopt, met aandacht voor ieders verhaal. Voor info, klik hier.

Tweedehandsbeurzen in andere gemeenten

Regelmatig krijgen wij de vraag waar er nog tweedehandsbeurzen plaatsvinden. Hier vind je ze.