­
Contacteer Ons

Welkom op de website van de Gezinsbond Kortrijk-stad.

Indien je vragen hebt of specifieke informatie wil opvragen dan kan je ons steeds contacteren. De meest recente berichten over komende activiteiten en andere weetjes kan je hieronder vinden.
Contacteer Ons

Winnaars – Spaar en win van moeder- tot vaderdag

Je hebt de lidkaart waarmee je spaart gebruikt tussen moederdag en vaderdag? Dan behoor je misschien  tot de 250 winnaars van een waardebon van 10 Euro. Consulteer via deze link de lijst van de winnaars. De lidnummers zijn er in vermeld per gemeente.

26 november – Tweedehandsbeurs

DSC_7957 panorama
Onze traditionele tweedehandsbeurs voor tweedehands baby- en kinderkledij, babymateriaal, speelgoed, buggy’s, kinderfietsen, zwangerschapskledij, enz. gaat door op zaterdag 26 november 2014 in VIVES, gebouw HANTAL 4, ingang via de Steenbakkersstraat (aan nr. 36) te Kortrijk van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor de verkopers: VOLZET

Voor de kopers: Iedereen is welkom – Toegang is gratis – Tot 16.00 uur is er gratis kinderopvang voorzien.

Geplaatst op 16/9/2016

Gezinsdag ‘ENERGIEK MECHELEN’

Voor inschrijvingen en meer info, klik hier.

Bestuursverkiezingen

De statuten van de Gezinsbond voorzien dat om de zes jaar het bestuur dient vernieuwd te worden. Dit betekent concreet dat wij tussen 15 oktober 2010 en 15 maart 2011 bestuursverkiezingen dienen te organiseren. Elk gezin, dat lid is bij de Gezinsbond afdeling Kortrijk-stad, krijgt de gelegenheid zich kandidaat te stellen voor het nieuwe bestuur.
Er zijn heel wat redenen om een engagement op te nemen. Aarzel zeker niet om bijkomende informatie in te winnen via  gezinsbond.kortrijk@gmail.com.
Indien u geïnteresseerd bent om bestuurslid te worden kan u uw kandidatuur via e-mail bevestigen. Vermeld uw naam, adres en lidnummer. Alle kandidaturen moeten ingediend zijn vóór 30 november 2016.

Kortrijks Lyrisch Toneel

Leden van de Gezinsbond krijgen € 3,00 spaarkaartkorting op de voorstellingen van het Kortrijks Lyrisch Toneel. Hebben zij ook een abonnement dan ontvangen zij € 1,00 spaarkaartkorting.
Tickets via Uit in Kortrijk of 056/239855.
Detail over de voorstellingen: klik hier.

Cultuurvoorstellingen voor kinderen

Er zijn tien cultuurvoorstellingen voor kinderen gepland, waar de Gezinsbond per toegangsticket telkens één euro korting geeft op de lidkaart.

Een overzicht vindt u via deze link.