­
Contacteer Ons

Welkom op de website van de Gezinsbond Kortrijk-stad.

Indien je vragen hebt of specifieke informatie wil opvragen dan kan je ons steeds contacteren. De meest recente berichten over komende activiteiten en andere weetjes kan je hieronder vinden.
Contacteer Ons

Gezinsbond Spaarwedstrijd

Je lidkaart is geld waard. En de komende weken zelfs zoveel meer! Spaar korting bij handelaars of op gezinsuitstappen en maak kans op een verblijf in Disneyland® Paris. Je doet automatisch mee aan deze wedstrijd zodra je korting spaart.
Elke keer dat je spaartegoed verzamelt = een deelname en dus een extra kans om de wedstrijd te winnen. Deze wedstrijd loopt t.e.m. 13 mei ’18.
Hou je lidkaart altijd bij de hand. Zo mis je geen enkel voordeel.
Lees hier het wedstrijdreglement.

 

Spaar en win van Moeder- tot Vaderdag

Net zoals vorig jaar, organiseert de Gezinsbond tussen Moeder- en Vaderdag een grote actie om het gebruik van de “lidkaart waarmee je spaart” aan te moedigen. 250 gezinnen uit onze regio zullen een waardebon van 10 euro winnen! Deze waardebon kan gebruikt worden bij alle handelaars die korting geven op de “lidkaart waarmee je spaart”. Zie flyer.

 

22/4/2018 – Feestviering 40 jaar GOSA- Gezinsbond West-Vlaanderen

GOSAMet Gezinsbond West-Vlaanderen vieren we op zondag 22 april in GC De Bunder in Moorslede 40 jaar GOSA (Grootouders- en Seniorenactie) of 40 jaar activiteiten en werking van en voor grootouders en senioren.
Op het feestprogramma staat oa een feestrede door Frans Schotte- Algemeen Voorzitter Gezinsbond- in de voormiddag en een optreden van Willem Vermandere in de namiddag.
VOLZET

 

27/4/2018 – Open Algemene vergadering Ouderenadviesraad Kortrijk

Iedereen is welkom op deze open vergadering. Inschrijven is voldoende.
2 agendapunten:
– Lezing Eenzaamheid van alle leeftijden!? Een lezing door de mythe – door Leen Heylen
– Lokale initiatieven? Buren voor Buren – door coördinator Martine Knockaert
Alle praktisch informatie vind je via deze link.

 

17/5/2018 – Verbolgen verbonden – Opgroeien in een complexe wereld

foto van Gezinsbond gewest Kortrijk. Lezing door prof. Dr. Peter Adriaenssens
’Balans houden’: hoe praten met kind en tiener, luisteren naar hun stem in balans houden met aanleren van respect en gevoelig zijn voor de andere mens.
Waar? GC De Bunder, Iepersestraat 52B, Moorslede
Wanneer? Donderdag 17 mei 2018 om 20u
Inschrijven noodzakelijk via info@gezinsbond-wvl.be
Inkom: Leden Gezinsbond €5 – Niet-leden: €10. Te betalen aan de ingang! De inkomgelden gaan volledig naar het Kinderarmoedefonds.

 
 

2/6/2018 – Papa knutselt mee

Afbeeldingsresultaat voor papa knutselt meeIn de creazaal van Tiny’s Hobby, Passionisten laan 3, Kortrijk van 9 u tot 12 u.
Inschrijven doe je vanaf 2 april op ons mailadres ‘pretmetgezinsbond@gmail.com‘. Zeker vermelden: aantal kinderen + leeftijd en jouw lidnummer.
Prijs: € 5,00 per kind – Papa gratis.
Inschrijving enkel geldig na betaling op BE48 7340 4022 7727
(Let op: dit is een activiteit enkel voor onze leden)