­

Met de steun van …

Contacteer Ons

Welkom op de website van de Gezinsbond Kortrijk-stad.

Indien je vragen hebt of specifieke informatie wil opvragen dan kan je ons steeds contacteren. De meest recente berichten over komende activiteiten en andere weetjes kan je hieronder vinden.
Contacteer Ons

Hernieuwing lidkaart

Als lid van de afdeling Kortrijk heb je reeds onze brochure 2016 ontvangen of zal je deze binnenkort ontvangen, samen met het bonnenboekje.
Heb je nog niet betaald voor 2016, doe dit wel tijdig. Zo niet kun je vanaf januari geen gebruik meer maken van dit bonnenboekje en kun je ook niet meer genieten van de diensten en voordelen die de lidkaart van de Gezinsbond meebrengen.

ledenvoordelen najaar 2015

Bonnen”boek” 2016

De dikste bonnenboek in Vlaanderen!
143 bonnen met dubbele korting.
Met een overzicht van alle gezinsvriendelijke handelaars in
Zuid West-Vlaanderen.

Kortingskaart voor grote gezinnen

De kortingskaarten voor het openbaar vervoer zijn een begrip bij gezinnen met drie of meer kinderen. Met deze kaart heb je korting op individuele treintickets van de NMBS, bij sommige lokale besturen en privé-initiatieven die spontaan korting geven aan grote gezinnen en deze kortingskaart als bewijsstuk aanvaarden, en in heel wat buitenlandse musea in Spanje, Frankrijk, Italië…

Tot 31/1/2015 kon je hiermee bij De Lijn ook de Lijnkaart kopen, maar dit is door De Lijn sinds 1/2/2015 afgeschaft. Het bedrag dat je nog op je Lijnkaart% hebt, kan je verder gebruiken als betaalmogelijkheid voor nieuwe vervoerbewijzen. Als lid van de Gezinsbond krijg je wel 10 % spaarkorting bij de aankoop van een Lijnkaart.

Vanaf nu kan je bij onze plaatselijke verantwoordelijke je kortingskaart voor grote gezinnen 2016 (jaarkaarten) en 2016-2020 (vijfjaarlijkse kaarten) aanvragen, zodat je die tijdig voor het nieuwe jaar hebt.

NIEUW: Tienrittenkaart van DE LIJN met 10% spaarkaartkorting

Als lid van de Gezinsbond krijg je 10 % spaarkorting bij aankoop van een lijnkaart. Een lijnkaart is een tienrittenkaart. Een ‘rit’ betekent het recht op één uur tram- of busgebruik bij De Lijn. Maar bij een overstap bijvoorbeeld blijft die éne rit geldig indien de overstap binnen het uur gebeurt. Voor meer info klik hier.

Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken?

foto van Gezinsbond Kortrijk-stad.De Gezinsbond is een vereniging die ten dienste staat van de gezinnen.
Wil je als vrijwilliger meewerken aan de uitbouw van onze lokale afdeling,  stuur ons een berichtje.
Wij nemen zelf contact op met jou.

Tweedehandsbeurzen in andere gemeenten

Regelmatig krijgen wij de vraag waar er nog tweedehandsbeurzen plaatsvinden. Hier vind je ze.

18, 19 en 20 december – Winter in Kortrijk

De Gezinsbond staat er met een stand op de Grote Markt. Elke dag is iets voor de kinderen voorzien, vb. grime, ballonblazen,…

Kortingen voor leden

Dit bericht is verplaatst naar de rubriek “Diverse – Manifestaties met korting in West-Vlaanderen” in het linker menu.